top of page

Aatu Hakala, IF Gnistan edustus (KAKKONEN)

"Selkeitä ohjeita ja mistä itse tykkään niin, vaikka potku ois ollut omasta mielestä onnistunut, niin parannettavaa on aina.  Olen huomannut, että potkun pituus on parantunut. Treeneissä on aina ollut hyvä fiilis ja voin todellakin suositella muillekin!!"

Jaakko Kivekäs, PK-35 edustus (KOLMONEN)

"Potkuvalmennuksessa hyvää on erityisesti runsas henkilökohtainen ohjeistus ja palaute, toistojen määrä sekä videoinnin käyttö apuna. Harjoituksista on ollut hyötyä, koska tunnen potkutekniikkani parantuneen."

Roope Myöhänen, HIFK edustus (YKKÖNEN)

"Potkuvalmennuksessa pystyn kehittämään omaa potkutekniikkaa. Harjoituksissa on kivaa, koska harjoitusten jälkeen on aina hyvä fiilis ja huomaan kehittyväni. Jokaisesta suorituksesta saa palautteen, mitä ei omissa joukkuetreeneissä saa. Lisäksi suorituksia kuvattiin ja katsottiin videolta, mikä auttoi kehittymisessä. Voin suositella potkuvalmennusta myös muille."

Tobias, KäPa 2011

"Tobias on kovasti pitänyt potkuvalmennuksesta. Hän on innoissaan, kun saa henkilökohtaista ohjausta ja näkee jonkun potkaisevan hyvin. Tobiakselle on ollut tärkeää nähdä ennen ja jälkeen omien tuntien, että monia muitakin käy potkuvalmennuksessa. Hän taitaa kovasti tykätä tavastasi myös kuunnella niitä-näitä ja että valmentaja on "samalla tasolla". Nyt hän kyllä muistaa perusasiat hyvän potkun taustalla.

Isommat, 5-koon kevennetyt pallot hän on ottanut hyvin vastaan, jopa innostavat.

Potkuvalmennusta jatketaan edelleen, koska Tobias on kokenut onnistuneen ja seurassakin on huomattu potkun kehittyneen."

- Tobias & isä Tero, KäPan valmentaja

Tobias_Kinnunen.jpg

Joni Niemi, PK-35 U15 Edustus

"Potkuvalmennuksessa on hyvää, että on joku, joka osaa auttaa ja neuvoa. Potkutreeneissä minun pitää ensin itse miettiä ja analysoida oma suoritus ja sen jälkeen saa palautetta ja ohjeita. Treenien jälkeen analysoitiin, miten meni. Potkuvalmennuksesta on ollut hyötyä minulle paljonkin, koska minulla oli aiemmin polvi kipeä vanhasta potkutekniikasta ja tästä uudesta ei ole tullut kipeäksi enää. Voin suositella!"

Maski P05-P07

"Kokeilimme Jannen potkuvalmennusta MasKin maalintekoleirillä. Potkuvalmennuksessa kiinnitettiin pelaajakohtaisesti huomiota ensisijaisesti oikeaan suoritustekniikkaan ja laadukkaisiin toistoihin. Pelaajat saivat pienryhmässä vinkkejä ja ohjeistusta peruspotkutekniikkaan ja keskittyivät suorituksiin tosi hyvin! Tämänkaltaista harjoittelua ei kovin usein joukkueharjoituksissa tehdä, koska on kiire pelaamaan ja pelitilanteisiin. Potkuvalmennus on lisätreeninä ihan huippu ja sopii hyvin myös oheisharjoitteluna jopa raskaammankin viikon ohjelmaan. Pelaajat olivat harjoituksen jälkeen tosi tyytyväisiä!"

- Aarne Sulg, Maski valmennuspäällikkö

Kim Lundgren, PKKU U15

Lassi Eronen, PKKU U15

"Jannen treeneissä on hauskaa ja hän on innostava ja kannustava valmentaja. Potkutreenit on tosi monipuolisia, treeneissä mm. väistellään erilaisia esteitä, potkuja harjoitellaan käännöksistä ja pompuista. Janne käyttää apunaan video- ja valokuvausta ja niitä käydään myös treeneissä läpi. Kierrepotkuni on parantunut tällä kaudella Jannen treenien myötä. Suosittelen potkutreenejä myös muille."

FCFJ valmentajakoulutus

"Isot kiitokset Jannelle hyvästä koulutusrupeamasta. Aihe oli sellainen, mistä harvemmin on saanut itse minkäänlaista koulutusta, joten koko illan asia tuli kyllä tarpeeseen. Hyvin vedetty kokonaisuus, jota oli helppo seurata."

 

"Koulutus oli todella asiapitoinen ja tuo uutta ajateltavaa potkutekniikasta."

 

"Luento oli sisällöllisesti ja pituudeltaan hyvä. Mielenkiintoinen koulutus kaikenkaikkiaan."

 

"Etenkin esimerkkien kautta näyttö ja hänen tyyli oli todella hyvä. Sai miettimään omaa tekemistä. Oli tosi hyvä koulutus!"

Jasu (TiPS P08) & Jalo (I-HK P09) Hietanen

"Kivaa, että oppii potkimaan ja vetämään kunnolla."

"Nyt on kivempi pelata futista, kun osaa potkia paremmin."

 

"Jannelta saa paljon ohjeita ja palautetta, millä kohdalla kannattaa potkaista ja miten ponnistetaan tukijalalla, että saadaan kovempi potku. Janne antoi ohjeita ponnistukseen siten, että kiviä ja laavaa ja pitää ponnistaa laavan yli nopeasti. Ymmärsimme ohjeet ja palautteet hyvin ja niistä tuli kiva olo. Potkuvalmennuksessa on ollut hauskaa ja harjoituksiin halutaan uudelleen."

"Pojat suosittelevat potkutreenejä muillekin kovasti, mutta ei kuitenkaan niin paljon, ettei enää itse mahdu treeneihin ;)"

KP-75 valmentajakoulutus

"Seuran valmentajille järjestetty koulutus oli hyvä, sekä syventyi tärkeään aiheeseen."

"Malliryhmän juniorit otettiin hienosti vastaan ja heitä valmennettiin hyvin, loistavilla mielikuvilla."

 

"Luento oli kiva, hyviä esimerkkejä, mitä hyvällä potkulla saa aikaiseksi! Videot hyvä lisä. Hyvin vedetty ja mielenkiintoinen kokonaisuus."

 

"Hyvä koulutus ja hyvä kouluttaja."
 

"Hyvä fiilis mallitreenissä. Pelaajat otettiin hyvin haltuun."


"Hyviä vertauskuvia harjoituksiin esim. hyppy ojan yli."


"Videot olivat kivoja, mielenkiinto säilyy paremmin, kun ei jaaritella liikaa. Kuva kertoo enemmän kuin puhe."

"Pelaajat tykkäsivät todella paljon ja sanoivat, että ohjeet oli hyviä ja selkeitä."

Eetu_Hoffren_1.jpg

Eetu Hoffren, EPS P04 Akatemia

"Olen käynyt viimeisten kuukausien aikana useamman kerran henkilökohtaisessa potkuvalmennuksessa Jannen kanssa. Tavoitteena on ollut saada varmuutta ja pituutta maalivahdin avauksiin. Jannen potkuvalmennuksessa potkutekniikkaa on harjoiteltu monipuolisesti. Henkilökohtainen valmennus on auttanut potkutekniikassa ja olen saanut varmuutta pelinavaustilanteisiin. Potkuvalmennus täydentää hyvin oman joukkueen valmennusta. Janne käyttää hyvin videokuvausta palautteessa ja videolta näkee treenien aikana oman suorituksen. Suosittelen mielellään kaikille Jannen potkuvalmennusta. Yhteinen matka jatkuu edelleen Jannen kanssa."

Samuli Vehkasaari, FCFJ P08

"Tieto potkuvalmennuksesta saatiin, kun googlailemalla etsittiin potkutekniikkavalmennusta Suomessa tarjoavia toimijoita. Hakeuduin potkuvalmennukseen, koska halusin kehittää heikomman jalkani potkua ja saada lisää tarkkuutta ja voimaa paremman jalan laukaukseeni. Aluksi olin potkuvalmennuksessa viisi kertaa ja sen perusteella päätimme vanhempieni kanssa jatkaa valmennusta ainakin vuoden verran. Olin viiden kerran jälkeen erittäin tyytyväinen saamiini neuvoihin ja ohjeisiin, ennen kaikkea opin paljon!

Harjoituksissa on ollut erityisen hyvää tarkat ja yksityiskohtaiset neuvot. Valmentajan kanssa on ollut oikein helppo ja kiva jutella. Treeneissä on aina rento ja hyvä tunnelma.

Kun vertaa potkuvalmennusta joukkueharjoituksiin, niin joukkuetreeneissä ei käytännössä ole ollut lainkaan potkutekniikan treeniä. Potkuvalmennuksessa saa erittäin paljon toistoja, kun valmentajalla on paljon palloja mukana. Omalla ajalla voi toki harjoitella potkuja vaikka kuinka paljon, mutta silloin ei ole asiantuntevaa valmentajaa vieressä neuvomassa. Harjoituksen aikana olen saanut koko ajan tarkkoja ohjeita mm. siitä, mihin kohtaa palloa potkaistaan ja millä jalan osalla se tehdään. Harjoituksissa on ollut aina erittäin kiva käydä! Tämä on yksi asia, minkä vuoksi päätimme jatkaa potkuvalmennusta. Erityisesti haluan oppia laukaisemaan knuckleballin.

Vaikka pelaan neloskoon pallolla, on harjoituksissa käytetyillä Stannon viitoskoon palloilla ollut oikein helppoa potkaista, koska ne ovat niin kevyitä.

Ehdottomasti suosittelen potkuvalmennusta kaikille!"

- Samuli & Samulin vanhemmat

Samuli_Vehkasaari (3).jpg
Nooa_Tuovinen_3.jpg

Nooa Poropudas, I-HK

"Potkuvalmennus on yksilövalmennusta ja eroaa jo siten joukkueharjoituksesta. Näin treeneistä saa enemmän irti ja samalla on mahdollisuus saada enemmän yksilöllisiä ohjeita. Olen itse hyötynyt treeneistä paljon ja saanut jo muutaman kerran jälkeen potkuun lisää pituutta. Jannen palaute treenien aikana on ollut kannustavaa, jonka avulla olen saanut helposti korjattua omaa potkutekniikkaa. Harjoittelu on ollut hauskaa ja samalla tehokasta.

Suosittelen treeniä myös muille maalivahdeille."

Kopse Huti (naisten harrastejoukkue)

"Hyviä ohjeita ja neuvoja. Tykkäsin. Pitää alkaa treenaa pallon potkaisua."

"Valmentaja oli oikein mukava, kannustava ja ammattitaitoinen.​"

"Hyvät neuvot ja ohjeet ja yksilöllistä opastusta. Monta asiaa ehdittiin käydä läpi. Kiva hioa välillä tekniikkaa."

"Oli tosi mielenkiintoista ja mukavaa. Olis kiva ottaa joskus uusiksi!"

Rasmus Jokinen, FCFJ P03

"Hakeuduin potkuvalmennukseen, koska halusin parantaa potkutekniikkaani. Harjoituksissa on ollut hyvää selkeät ohjeet ja neuvot. Palaute on ollut positiivista, mikä on ollut mukavaa. Kehittymisen on itsekin huomannut. Neuvoja ja palautetta on pystynyt hyödyntämään helposti myös muussa treenaamisessa.  Potkuvalmennuksessa harjoitusaika käytetään todella tehokkaasti tiettyjen asioiden opetteluun. Harjoittelu on ollut paljon intensiivisempää kuin joukkueharjoitukset tai omalla ajalla harjoittelu. Harjoituksista on erityisesti jäänyt mieleen onnistumisen kokemukset! Harjoitusten jälkeen on tuntunut erittäin hyvältä! Suosittelen potkuvalmennus muillekin."

Rasmus_Jokinen.jpg

Eeli Austin, FCFJ P05

"Aloitin potkutekniikan treenaamisen Jannen kanssa tämän vuoden heinäkuussa. Valmentajieni mielestä potkutekniikkani kaipasi kehittämistä ja olin itsekin samaa mieltä. Minulla oli haasteita varsinkin tukijalan kanssa.

Jannen tiedot saimme oman seuran valmennuspäälliköltä ja pääsimme aloittamaan potkuvalmennuksen nopeasti.

Treenit ovat olleet monipuolisia ja olen erityisesti tykännyt, että joka kerta oppii uutta. Treenien jälkeen minusta on tuntunut siltä, että tekniikkani on kehittynyt ja tullut paremmaksi. Treeneissä on joka kerta uusi teema ja se on tehnyt Jannen kanssa treenaamisesta mielekästä.

Stannon 5-koon palloilla treenaaminen on ollut hyvä juttu, koska ne soveltuvat hyvin potkutekniikan kehittämiseen.

Suosittelen Jannen potkuvalmennusta kaikille ja erityisesti niille, jotka haluavat parantaa potkua!"

Eeli_Austin (2).jpg

Niklas Koivu, KäPa City P05

"Joukkueissa, joissa olen pelannut, olen saanut hajanaista potkutekniikkavalmennusta, mutta aika vähän. Hakeuduin Jannen valmennukseen, koska mielestäni potkutekniikassani oli paljon kehitettävää. Löysin Jannen potkuvalmennuksen lähinnä somejulkaisujen perusteella. Potkuvalmennuksesta on ollut minulle paljon apua ja itseluottamukseni laukomisen suhteen on noussut. Olen halunnut jatkaa harjoittelua Jannen kanssa, koska huomasin jo heti alussa potkutekniikkani kehittyvän. 
Potkutekniikkatreenit ovat aika erilaisia kuin joukkuetreenit, koska joukkuetreeneissä on enemmän tempoa, mutta laukauksia ei tule välttämättä yhtään. Potkuvalmennuksessa laukauksien toistomäärä on paljon suurempi, mutta ei liikaa. Janne antaa melkein jokaisen suorituksen jälkeen palautetta tai vaatii miettimään itse, mikä potkussa oli hyvää ja mikä kehitettävää, ja miksi se onnistui tai miksi se ei onnistunut. Mielestäni oman suorituksen miettiminen on tärkeä asia, ja hyvä, että Janne vaatii sitä. Jokaisessa treenissä saadaan onnistumisia ja hienoja laukauksia, mutta myös epäonnistumisia ja se ei ole ollenkaan huono, koska myös epäonnistumisista opitaan. Kun opitaan, saadaan lisää hienoja laukauksia ja ne tuovat hyvää fiilistä. Olen huomannut laukausten siirtyvän myös pelikentälle. Jannen treeneissä käyttämäni Stannon 5-koon pallot ovat hyviä ja palloja on treeneissä käytössä aina paljon, mikä on tietysti hyvä asia. Suosittelen Jannen potkuvalmennusta muillekin ja erityisesti niille, joille laukominen on epävarmaa."

Niklas_Koivu.jpg

Kontu P04

Kontup04.jpg
PPJp08Taitokoulu.jpg

PPJ P08 Taitokoulu

Valmentajakoulutus_RiPS.jpg

RiPS valmentajakoulutus

bottom of page